Elsk min knækkede glorie

ISBN: 978-87-998504-0-2

 

Elsk min knækkede glorie er en følsom, stemningsfuld og ærlig tekstsamling af noveller, digte og kortprosa. Af læsere bliver den beskrevet som smuk, fangende, tankevækkende, underholdende og nem at spejle sig i. 
Genren er realisme og den handler om livet og kærligheden i alle dens afskygninger. Om at blive afvist, om at miste og om at finde hjem. Om at elske sin knækkede glorie og alle andres med håbet om at de også vil elske din.

Sideantal: 124 sider.

Normalt omtaler vi ikke selvudgivere, men den kun 21-årige Christina Ingerslevs Elsk min knækkede glorie fortjener min og din opmærksomhed. Jeg har forelsket mig i hendes sårbare og feminine tekster om kærlighed, omsorg og ømhed; men også om at blive såret, forladt og afvist. Nøgleordet er realisme, men aldrig så man kommer for tæt på, eller så man får så meget at vide, at man føler forfatteren afslører sig selv. Uden at det er hensigten giver bogens korte, tætte tekster også et indblik i, hvad det vil sige at være i begyndelsen af 20'erne netop nu.
♥♥♥♥
Julia Lahme, Femina

 


Dine ord sætter mine tanker i gang, bedst som jeg troede, at de ikke kunne blive større. Du giver mig en følelse af at du ved hvad jeg tænker. Og føler. Så tak. Tak for din bog, dine ord og dig. Det er nok de bedste 130 kroner jeg har brugt. Din bog er hver en krone værd - og mere til!
Camilla Vibe

Aldrig i mit liv har jeg læst digte som er så sjove og samtidig siger så meget om livet og hverdagen.

Blogger Anna Engstrøm